Digitale schuifmaat 150 mm / 0,01 mm in koolstofvezel

dc-cfc

15,00 €

Digitale schuifmaat van 150 mm/6 inch met een nauwkeurigheid van 0,01 mm. Ideaal voor nauwkeurige meting van interne en externe afmetingen. Voorzien van twee knoppen: AAN-UIT met reset en eenheidswisseling (mm/inch). Uitgerust met een extra groot digitaal display. Gemaakt van composiet/koolstofvezelmaterialen, duurzaam en krast gemeten objecten niet.

Leverbaar binnen 3 tot 4 weken na betaling

De digitale schuifmaat van 150 mm/6 inch is een essentieel gereedschap voor nauwkeurige metingen. Met een nauwkeurigheid van 0,01 mm maakt het eenvoudig het meten van interne en externe afmetingen mogelijk. Het extra grote digitale display maakt het aflezen van metingen gemakkelijk.

Deze schuifmaat heeft twee functionele knoppen:

  • Een AAN-UIT knop met reset
  • Een knop voor eenheidswisseling waarmee kan worden geschakeld tussen millimeters en inches.

Gemaakt van koolstofvezel is deze schuifmaat zowel resistent als duurzaam. Het krast de gemeten objecten niet, wat een veilige toepassing garandeert. Het werkt met een 1.5V LR44 batterij, inbegrepen bij het product.

Het gereedschap is uitgerust met een bek voor externe metingen en een andere voor interne metingen, wat maximale veelzijdigheid biedt voor al uw meetbehoeften.