Bergeon Tang voor het Verwijderen van Horlogebanden

7825

189,00 €

De Bergeon Spring Bar 7825 tang verwijdert eenvoudig horlogebandjes zonder de sluiting te verwijderen. Met vervangbare punten van 1,0 mm zijn deze Swiss Made roestvrijstalen tangen met ergonomische handgrepen perfect voor professionele horlogemakers. Lengte: 110 mm.

Leverbaar binnen 3 tot 4 weken na betaling

De Bergeon Spring Bar 7825 tang voor het verwijderen van horlogebandjes is het ideale gereedschap voor professionele horlogemakers en veeleisende horlogeliefhebbers. Ontworpen om horlogebandjes van de kast te verwijderen zonder de sluiting te hoeven verwijderen, vereenvoudigt het de onderhouds- of bandveranderingsoperaties.

Kenmerken:

  • Vervangbare punten van 1,0 mm voor ongeëvenaarde precisie en flexibiliteit.
  • Hoogwaardige roestvrijstalen constructie voor uitzonderlijke duurzaamheid.
  • Ergonomische handgrepen voor optimaal comfort, zelfs bij langdurig gebruik.
  • Totale lengte van 110 mm voor uitstekende wendbaarheid en gemakkelijke toegang tot moeilijk bereikbare gebieden van horlogebandjes.

Bergeon-producten staan bekend om hun Swiss Made-kwaliteit, een garantie voor betrouwbaarheid en precisie die al tientallen jaren door horlogemakers wereldwijd wordt gewaardeerd. Investeren in dit gereedschap zal uw horlogemakeruitrusting verrijken met een precisie-instrument dat in staat is om aan de eisen van delicate taken te voldoen en tegelijkertijd de bescherming van uw meest kostbare horloges te waarborgen.