Notenhouten en leren tray

Walnutray

119,00 €

Notenhouten en leren tray, perfect voor horlogereparaties, batterijwissels en bandaanpassingen. Gemaakt van Amerikaans notenhout en taupekleurig kalfsleer, met kanalen voor gereedschapsopslag. Ideaal voor horlogeliefhebbers, deze tray voegt een vleugje verfijning toe aan uw werkruimte. Afmetingen: 29,6 cm x 21 cm x 1,8 cm.

3 Items

En stock

Ontdek onze notenhouten en leren tray, speciaal ontworpen voor horlogeliefhebbers. Deze elegante en functionele tray is perfect voor bandaanpassingen, horlogereparaties en batterijwissels. Het beschikt over praktische kanalen voor het opbergen van uw gereedschap voor bandwissels of schroevendraaiers, wat zorgt voor een optimale organisatie van uw werkruimte.

Met zorg vervaardigd, is onze tray gemaakt van massief Amerikaans notenhout, bekend om zijn sterkte, duurzaamheid en rijke uitstraling. De zachte taupekleurige kalfsleren inzet, vergezeld van contrasterende ecru stiknaden, voegt subtiele elegantie en een aangename aanraking toe. Met afmetingen van 29,6 cm in lengte, 21 cm in diepte en 1,8 cm in hoogte is het zowel ruim als compact voor dagelijks gebruik.

Naast de praktische functies kan deze tray ook dienen als bureautray, wat een vleugje verfijning toevoegt aan uw ruimte. Het is het perfecte accessoire voor diegenen die vakmanschap van hoge kwaliteit en verfijnd ontwerp waarderen.