Horlogehouder - VERGROOTGLAS - TANK - Robotoys

279,00 €

Ontdek de Horlogehouder - VERGROOTGLAS - TANK - Robotoys, een originele creatie van de Koreaanse kunstenaar Meneer Y.N.Choi. Deze houder, gemaakt van draad, koper en acryl met beweegbare armen en handen, is perfect voor liefhebbers van steampunk design.

Leverbaar binnen 6 tot 10 weken na betaling

De Horlogehouder - VERGROOTGLAS - TANK - Robotoys, ontworpen door de Koreaanse kunstenaar Meneer Y.N.Choi, is een ware creativiteitsschat. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals draad, koper en acryl, is deze houder niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel. Met beweegbare armen en handen biedt het een dynamische en interactieve display voor uw horloge.

Dit unieke model brengt een vleugje nostalgie met zijn steampunk uiterlijk en onderdelen die doen denken aan oude elektrische en loodgieterswerkapparatuur. Het kan niet alleen een horloge houden, maar heeft ook de capaciteit om een pen te herbergen, wat het geheel nog praktischer maakt. Een kussen van hoogdichtschuim zorgt voor de bescherming van uw horloge, terwijl een beschermende ring dient als vergrootglas, een slim en nuttig detail toevoegend.

Ideaal voor op een bureau of nachtkastje, zal de Robo Tank het opbergen van uw horloge veranderen in een moment van plezier en bewondering. De opmerkelijke esthetiek en praktische functies maken het een perfecte keuze voor degenen die stijl en functionaliteit willen combineren.