Horlogestandaard in notenhout Kronokeeper (dubbel)

KKWALSTAND2

169,00 €

De Kronokeeper horlogestandaard met massieve Amerikaanse notenhouten basis combineert elegantie en functionaliteit. De ruime basis biedt plaats voor kleine accessoires zoals sleutels of sieraden. Met twee armen van verchroomd roestvrij staal en zwart kunstlederen kussens, beschermt en toont deze standaard uw horloges. Perfect voor op een nachtkastje of bureau.

1 Item

Op voorraad

De Kronokeeper horlogestandaard is ontworpen om uw horloges stijlvol te presenteren, terwijl het een praktische en esthetische opbergoplossing biedt.

De massieve Amerikaanse notenhouten basis (22 cm x 10 cm x 2 cm) geeft een luxe uitstraling aan uw ruimte, of het nu op een nachtkastje, bureau of in een vitrine is. De ruime basis biedt ook plaats voor het opbergen van persoonlijke items zoals sleutels, sieraden of kleingeld.

De standaard bevat twee verticale armen van verchroomd roestvrij staal, elk voorzien van zwart kunstlederen kussens, ontworpen om horloges van verschillende formaten te dragen.

De eerste arm, met een totale hoogte van 135 mm, is ideaal voor kleinere horloges. De tweede arm, met een hoogte van 180 mm, is geschikt voor grotere of volumineuze horloges. De hoogwaardige PU-leren kussens (6,5 cm x 5,5 cm x 3 cm) zorgen ervoor dat uw horloges veilig blijven, terwijl ze beschermd zijn tegen krassen en andere schade.

Deze standaard is het perfecte accessoire voor elke horlogeliefhebber die stijl wil combineren met organisatie.

MatièreWalnut and stainless steel
StyleElegant
CapacitéVoor 2 Horloges