Horlogestandaard in notenhout Kronokeeper (enkel)

KKWALSTAND1

119,00 €

De Kronokeeper horlogestandaard met massieve Amerikaanse notenhouten basis is een elegant en praktisch accessoire om uw horloges te tonen en te beschermen. Met een arm van verchroomd roestvrij staal en een zwart kunstlederen kussen, perfect voor op een nachtkastje of bureau. De basis biedt ook ruimte voor kleine voorwerpen zoals sleutels of sieraden.

Leverbaar binnen 2 tot 3 weken na betaling

De Kronokeeper horlogestandaard, met een massieve Amerikaanse notenhouten basis (12 cm x 10 cm x 2 cm), is zowel functioneel als esthetisch, ideaal voor liefhebbers van verfijnde horloges.

De kostbare houten basis geeft een vleugje elegantie aan elke ruimte, of het nu op een nachtkastje, bureau of in een vitrine is. Naast het stijlvol presenteren van uw horloges, biedt de basis ook ruimte voor kleine persoonlijke voorwerpen zoals sleutels, sieraden of kleingeld.

De standaard bevat een verticale arm van verchroomd roestvrij staal, ontworpen om één horloge te dragen, met een hoogwaardig zwart kunstlederen kussen. Dit kussen (ca. 6,5 cm x 5,5 cm x 3 cm) zorgt ervoor dat uw horloge veilig is en beschermd blijft tegen krassen en andere schade.

De totale hoogte van de arm is 135 mm, wat het een ideale oplossing maakt voor het presenteren van elk type horloge, of het nu modern of klassiek is. Met zijn tijdloze ontwerp is deze standaard het perfecte accessoire voor degenen die elegantie en organisatie in hun dagelijks leven willen combineren.

MatièreWalnut and stainless steel
StyleElegant
CapacitéVoor 1 Horloge