Pepsi - 60x80 - Kunstdruk Watchoniste X MisterChrono

WM-PEPSI

195,00 €

Pepsi - 60x80 - Kunstdruk in beperkte oplage door Watchoniste X MisterChrono. Uniek kunstwerk van Alex Eisenzammer, gedrukt op Hahnemüle William Turner kunstpapier.

2 Items

Op voorraad

Watchoniste en MisterChrono presenteren hun allereerste samenwerking met vijf kunstdrukken in beperkte oplage van iconische horloges in hun omgeving.

Alex Eisenzammer, een onafhankelijke Franse kunstenaar bekend als Watchoniste, is een horlogeliefhebber en autodidactische grafisch ontwerper. Hij combineert zijn twee passies om unieke kunstwerken te creëren voor horlogeverzamelaars. Zijn typische aanpak voor een opdracht begint met grondig onderzoek en bestudering van de details van het horloge om de geschiedenis ervan te leren kennen. Zijn werk vereist nauwgezette aandacht voor detail, nieuwsgierigheid en geduld, aangezien elk horloge zijn eigen unieke kenmerken heeft. Geïnspireerde en eigenzinnige achtergronden, evenals funky kleuren, maken zijn werk bijzonder speciaal en uniek in de horlogewereld.

Beperkte oplage van 50 prints

  • Afdrukformaat: 50x70 cm
  • Papierformaat: 60x80 cm

Gedrukt volgens de hoogste normen door een Epson fine art printer met inktjetpigmenten op 100% katoen Hahnemüle William Turner kunstpapier, handmatig op maat gesneden.

De prints zijn genummerd, gesigneerd en worden verzonden in een beschermende koker.