Prestige Horloges en Auto's door Rémy Solnon – Luxe en Prestatie in Horlogerie en Auto's (Franse versie)

PL

48,00 €

Duik in de luxueuze wereld van hoogwaardige horloges en prestigieuze auto's met "Prestige Horloges en Auto's" door Rémy Solnon. Een boeiend boek dat de nauwe banden tussen uurwerken en auto's onderzoekt, twee werelden verenigd door de zoektocht naar prestatie en uitmuntendheid.

1 Item

Op voorraad

"Prestige Horloges en Auto's" door Rémy Solnon is een gedetailleerde verkenning van de synergieën tussen luxe horloges en prestigieuze auto's. Dit boek analyseert hoe deze twee domeinen gemeenschappelijke waarden delen zoals luxueuze afwerking, optimale prestaties en respect voor traditioneel vakmanschap. Met 224 pagina's onthult het werk de samenwerkingen tussen de grootste namen in sportauto's en haute horlogerie, met prachtige carrosserieën en geavanceerde mechanica.

Het boek is verdeeld in twee hoofdonderdelen: het eerste richt zich op sport- en prestigieuze auto's, terwijl het tweede belangrijke samenwerkingen in de autosport onderzoekt. Een gedetailleerd technisch naslagwerk en een glossarium van belangrijke horlogetermen verrijken de inhoud, waardoor dit boek toegankelijk is voor zowel verlichte amateurs als nieuwkomers.

TaalFrançais
ThemeMulti Marques