Montres de Sport door Martin HäuBermann – Gids voor Sportieve Horloges

9,78291E+12

39,00 €

Ontdek de wereld van sportieve horloges met Martin HäuBermann in zijn boek "Montres de Sport". Een complete gids voor liefhebbers, met gedetailleerde beschrijvingen van iconische modellen van grote merken zoals Breitling, Omega en Rolex. Rijk geïllustreerd, dit boek is essentieel voor het begrijpen van de essentie van sportieve horlogloges.

1 Item

Op voorraad

"Montres de Sport" door Martin HäuBermann is een gedetailleerde verkenning van sportieve horloges, van chronografen tot duik- en pilotenhorloges. HäuBermann, een gerenommeerde auteur en regelmatige bijdrager aan het tijdschrift "Armbanduhren", biedt een uitgebreid overzicht van de horloges die dit spannende segment definiëren. Het boek belicht beroemde merken zoals Breitling, het toonbeeld van het sportieve horloge, en Omega, de officiële tijdwaarnemer van de Olympische Spelen. Met meer dan 300 kleurenfoto's en diepgaande tekst is dit boek een fantastisch referentiehulpmiddel voor alle horlogeliefhebbers.

Het boek behandelt verschillende stijlen van sportieve horloges, waaronder horloges met drie wijzers of meer, chronografen, pilotenhorloges en duikhorloges, en presenteert legendarische modellen zoals de Audemars Piguet Royal Oak, Rolex Deepsea en Omega Seamaster. Het boek illustreert hoe deze horloges niet alleen gereedschappen zijn, maar symbolen van prestige en prestatie.

TaalFrançais
ThemeMulti Marques