Navitimer: De Epos van de Breitling Chronograaf (Franse Versie)

9,78294E+12

49,00 €

Ontdek de Breitling Navitimer, een revolutionair horloge dat navigatie en timing combineert, speciaal ontworpen voor de luchtvaart. Dit boek verkent de buitengewone reis van deze chronograaf sinds de introductie in 1952, een icoon in de uurwerkindustrie die generaties heeft overspannen terwijl het zijn oorspronkelijke essentie behield.

1 Item

op voorraad

Navitimer: De Epos van de Breitling Chronograaf duikt diep in de fascinerende geschiedenis van een van de meest iconische chronografen ter wereld. Sinds 1884 specialiseert Breitling zich in tijdmeting, en vestigde snel sterke banden met de luchtvaart onder de leiding van Willy Breitling in de jaren 1930. In 1952, in samenwerking met de AOPA, ontwikkelde Breitling de Navitimer, die voor het eerst een chronograaf combineerde met een rekenliniaal voor piloten.

Initieel gelanceerd voor AOPA-leden in 1954 en beschikbaar voor het grote publiek vanaf 1955, heeft de Navitimer niet alleen verschillende crises overleefd maar is ook geëvolueerd zonder ooit zijn DNA te verloochenen. Al 70 jaar betovert het horloge luchtvaartprofessionals, beroemdheden en horlogeliefhebbers, en bevestigt het zijn status als een icoon van de horlogerie.

Dit boek maakt deel uit van de collectie "Verhalen van Horloges", die de geschiedenis documenteert van de meest iconische horlogemodellen, en illustreert zo de unieke geschiedenis en het epos van de Navitimer vanaf zijn geboorte tot de huidige modellen.

TaalFrançais
ThemeBreitling