Investeren in horloges: Patek Philippe

Watchprint - Patek Philippe

95,00 €

Ontdek "Investeren in Horloges: Patek Philippe," een essentiële gids voor verzamelaars. Dit boek bevat meer dan 550 vintage horloges en hun marktwaarde, geselecteerd door expert Osvaldo Patrizzi.

1 Item

Op voorraad

Patek Philippe vintage horloges bereiken steeds hogere prijzen bij veilingen en hun populariteit blijft groeien. Wat maakt ze zo speciaal en gewild bij verzamelaars?

Voor sommigen is het een passiegedreven activiteit omdat ze het horloge waarderen – de complexiteit van zijn mechaniek en de finesse van zijn vorm – als een kunstwerk. Voor anderen is verzamelen een investering en is de waarde van een horloge net zo belangrijk als het uiterlijk.

Elke verzamelaar zou een gids van de modellen en hun marktwaarde moeten hebben. Dit belangrijke naslagwerk belicht meer dan 550 horloges, inclusief de overgrote meerderheid van de belangrijkste Patek-modellen, samen met hun veilingresultaten. De gepresenteerde uurwerken zijn zorgvuldig geselecteerd door de gerenommeerde horlogespecialist Osvaldo Patrizzi om verschillende redenen, waaronder technische uitmuntendheid, veilingresultaten, ontwerp en anekdotische verhalen. De compilatie van deze horloges, gegroepeerd op referentienummer, maakt een vergelijkende analyse van de veilingresultaten mogelijk, waarbij de evolutie van de prijzen vanaf de jaren 1980 tot vandaag wordt getoond.

INVESTEREN IN HORLOGES: PATEK PHILIPPE biedt een gedetailleerd inzicht in de wereld van authenticatie en evaluatie van hoogwaardige polshorloges die nuttig zal zijn voor verzamelaars, of ze nu enthousiastelingen of kenners zijn.

TaalFrançais
ThemePatek Philippe