Paul Design - Gentleman 2+3 - Luxe Horlogewinder en Opbergoplossing

790,00 €

De PAUL DESIGN Gentleman 2+3 combineert elegantie en functionaliteit, met geschaduwd zwart hout, gelakte afwerking, fluwelen interieur, LED-verlichting, glazen spiegel, stille Japanse motor en adapter. Afmetingen: 27x19x23cm, gewicht 4.8kg. 2 jaar garantie.

2 Items

op voorraad

De PAUL DESIGN Gentleman 2+3 staat voor elegantie en functionaliteit in de wereld van horlogewinders. Geïnspireerd door de horlogepassie van oprichter de heer Paul Chen, combineert dit model modern design met geavanceerde technologie. Geboren in China en zijn expertise verder ontwikkeld in Singapore, heeft Paul Chen deze winder ontworpen voor horlogeliefhebbers die hun tijdpieces in optimale staat willen houden.

Zorgvuldig vervaardigd, toont de Gentleman 2+3 een afwerking van geschaduwd zwart hout, beschermd met vijf lagen lak voor verhoogde duurzaamheid. Het premium fluwelen interieur biedt een zachte haven voor horloges, beschermt ze tegen krassen en stof. Voorzien van een glazen spiegel bovenop, voegt het een verfijnde touch toe terwijl het bewonderen van uw horloges mogelijk maakt.

Uitgerust met ultrastille Japanse motoren, zorgt het voor een ongestoorde werking, met meerdere opwindprogramma's om verschillende automatische horlogetypes te accommoderen. De geïntegreerde LED-verlichting werpt een elegante gloed, benadrukt de horloges en helpt bij hun selectie. Het energie-efficiënte ontwerp en de tweejarige garantie weerspiegelen de toewijding van PAUL DESIGN aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Met afmetingen van 27x19x23cm en een gewicht van 4,8kg is deze winder compact maar stabiel, ideaal voor elke nachtkastje of kantoorbureau. Inclusief een stroomadapter biedt de Gentleman 2+3 een elegante en efficiënte opberg- en opwindoplossing voor uw favoriete horloges.

CapacitéVoor 2 Horloges