Paul Design - Gentleman 4+6 - Horlogewinder: Ontwerp & Functionaliteit

1 290,00 €

De PAUL DESIGN Gentleman 4+6 winder, in zwarte houtafwerking, biedt individuele opwinding voor 4 horloges en opslag voor nog eens 6. Met fluwelen interieur, LED, glazen spiegel en stille Japanse motor. Afmetingen: 48,5x18x23cm, gewicht 7,3kg. 2 jaar garantie.

2 Items

En stock

De PAUL DESIGN Gentleman 4+6 vertegenwoordigt het toppunt van ontwerp en functionaliteit in de wereld van horlogewinders. Geïnspireerd door de passie van oprichter de heer Paul Chen voor geavanceerde horlogemechanismen, is deze winder het resultaat van jaren studie en praktijk op het gebied van luxe horlogeonderdelen. Geboren in de regio Guandong, China, en met waardevolle ervaring opgedaan in Singapore, heeft Chen met meesterschap de oude uurwerkkunst gecombineerd met moderne technologie.

De Gentleman 4+6 onderscheidt zich met zijn imitatiehout afwerking verrijkt met vijf lagen lak voor een uitzonderlijke glans en een premium fluwelen interieur voor optimale bescherming van uw horloges. In staat om individueel vier horloges op te winden en ruimte te bieden voor zes andere, omvat dit model hoogwaardige functies zoals een glazen spiegel bovenop, subtiele LED-verlichting, een super stille Japanse motortechniek, en een AC-adapter voor ononderbroken gebruik.

Met afmetingen van 48,5x18x23 cm en een gewicht van 7,3 kg, is de Gentleman 4+6 ontworpen om zowel een decoratief als functioneel object te zijn. Zijn systeem biedt meerdere opwindprogramma's geschikt voor verschillende typen automatische horloges en een verstelbare steun voor alle horlogegroottes, waardoor een economische en efficiënte werking wordt gegarandeerd. Elke winder komt met een garantie van 2 jaar, wat de toewijding van PAUL DESIGN aan kwaliteit en klanttevredenheid weerspiegelt.

CapacitéVoor 4 Horloges