Gentleman 8 - Horlogewinder voor 8 Horloges - Paul Design

1 890,00 €

De PAUL DESIGN Gentleman horlogewinder voor 8 horloges combineert technologie en elegantie, met een schaduwzwarte houten afwerking, fluwelen interieur, LED-licht en slot. Afmetingen: 27x21.5x52 cm, gewicht 10 kg. Biedt individuele opwinding, verschillende programma's en stille Japanse motoren. 2 jaar garantie.

Leverbaar binnen 2 tot 3 weken na betaling

Het PAUL DESIGN Gentleman-model is ontworpen voor de horlogeliefhebber, met een capaciteit van maximaal 8 horloges, waarbij elk slot individueel bedienbaar is. Het resultaat van de expertise en passie voor luxe horlogemakerij van zijn oprichter, Mr. Paul Chen, deze horlogewinder is een symbool van ambachtelijke kwaliteit en technologische verfijning.

Meticuleus vervaardigd, heeft het een schaduwzwarte houten afwerking beschermd door vijf lagen lak voor een duurzame glans en een premium fluwelen interieur om de glans van elk horloge te behouden. Functionaliteit wordt verbeterd door een LED-licht dat de horloges benadrukt, evenals een sluitsleutel voor optimale veiligheid.

De afmetingen van 27x21.5x52 cm en een gewicht van 10 kg maken deze horlogewinder zowel imposant als elegant, perfect passend in een verfijnd interieur. De ultrastille Japanse motoren en meerdere opwindprogramma's zorgen voor optimale prestaties voor verschillende soorten automatische horloges, waarbij esthetiek en efficiëntie worden gecombineerd.

Elke Gentleman horlogewinder biedt een ongeëvenaarde oplossing voor het opwinden van horloges, waarbij niet alleen de goede werking van horloges wordt gegarandeerd, maar ook hun presentatie in een uitzonderlijke behuizing. Dit model wordt geleverd met een garantie van twee jaar, wat de toewijding van PAUL DESIGN aan uitmuntendheid en klanttevredenheid benadrukt.

CapacitéVoor 8 Horloges