Avante Duke 2 - Horlogewinder voor 2 horloges

710,00 €

De Avante Duke, een 2 watchwinder, combineert traditioneel vakmanschap en moderne technologie met een 12 uur stop, programmeerbare LED-verlichting en automatische modus. Afwerking van sapelehout en leer, stille werking. Afmetingen: 26x21x21 cm, gewicht 3,6 kg.

1 Item

op voorraad

De Avante Duke 2 Watch Winder vertegenwoordigt een perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne functionaliteit, speciaal ontworpen voor veeleisende horlogeverzamelaars. Geïnspireerd door de voorouderlijke techniek van het vervaardigen van sigarenkistjes, is deze opwinder gemaakt van massief sapelehout en biedt een glanzende, glanzende pianoafwerking na meer dan 10 lagen inlegwerk.

Elke opwinder is voorzien van individueel programmeerbare bedieningselementen, waardoor u het aantal omwentelingen per dag (TPD) kunt aanpassen van 0 tot 1300, naast een automatische modus die een realistisch draagpatroon simuleert met 1900 TPJ in beide richtingen, gedurende 18 uur gevolgd door 6 uur rust. De getimede uitschakeling op 12 uur en het programmeerbare progressieve LED-verlichtingssysteem verrijken de ervaring en bieden een sublieme weergave van uw horloges, geactiveerd door de deursensor.

De horlogehouders, afgewerkt met echt rundleer, zijn ontworpen voor verschillende polsmaten, met een verwijderbaar verlengstuk voor gebruikers met grotere polsen. De stille werking van deze watchwinder zorgt voor weinig magnetische interferentie, waardoor de precisie van uw horloges behouden blijft.

Afmetingen van de Avante Duke watchwinder: 26 (L) x 21 (H) x 21 (D) cm voor een gewicht van 3,6 kg, waardoor hij zowel compact als robuust is. Het pakket bevat een internationaal standaard compatibele voedingsadapter, een microvezeldoekje en een luxe presentatiedoos, vergezeld van documentatie en een unieke garantiekaart.

CapacitéVoor 2 Horloges