Avante Prince 9 - Horlogewinder voor 9 Horloges

2 900,00 €

De Avante "Prince J9" horlogewinder voor 9 horloges is een technologisch en esthetisch meesterwerk. Bedekt met zwart leer en koolstofvezel panelen, beschikt het over een digitaal slot systeem, individuele programmering voor elk horloge, en een stille rotatiefunctie. Perfect voor horlogeliefhebbers die veiligheid, personalisatie en elegantie willen combineren.

1 Item

op voorraad

De Avante "Prince J9" watchwinder vertegenwoordigt uitmuntendheid in de wereld van horlogeaccessoires. Capabel om 9 horloges tegelijkertijd op te winden, is dit apparaat omhuld met echt zwart leer en verfraaid met voorpanelen van koolstofvezel, wat zorgt voor een uiterlijk dat zowel modern als klassiek is. Elke winder is uitgerust met een individueel programmeersysteem, waarmee gekozen kan worden tussen 0 tot 1300 omwentelingen per dag, met een automatische modusoptie die geschikt is voor alle soorten horloges. De winders lijnen automatisch uit in een verticale positie om twaalf uur dankzij een infraroodsensor, wat zorgt voor de juiste uitlijning van uw horloges.

De veiligheid van uw kostbare horloges wordt gegarandeerd door een innovatief digitaal sluitsysteem, dat gebruikmaakt van unieke digitale kaarten. Een externe noodstroomvoorziening zorgt voor toegang tot de inhoud, zelfs bij een storing van de hoofdbatterij. LED-verlichtingsfuncties stellen u in staat om de intensiteit geleidelijk aan te passen, waardoor een op maat gemaakte sfeer voor uw horloges wordt gecreëerd.

De winder is ontworpen om comfortabel horloges van verschillende maten te huisvesten, dankzij verstelbare kussens bedekt met echt koeienleer. Een verborgen lade biedt extra ruimte voor het opbergen van sieraden en andere waardevolle voorwerpen. Werkend op AC-voeding, is de "Prince J9" ook een verfijnd decoratief object, dankzij zijn gelakte afwerking en panelen van hout of koolstofvezel.

Alimentationsur secteur
CapacitéVoor 9 Horloges