Rotor One - Zilveren Bezel - Opwinder voor 1 Horloge - Scatola Del Tempo & SwissKubik

530,00 €

Ontdek de Rotor One van Scatola Del Tempo - Zilver, een horlogeopwinder voor automatische horloges met een programmering van 1800 rotaties per dag, met de klok mee en tegen de klok in, en antimagnetisch. Swiss Made door SwissKubiK, het garandeert betrouwbaarheid en een autonomie van 3 jaar met 2 C2-batterijen. Inclusief een glanzend gepolijste bezel, beschikbaar in 7 kleuren leer

Leverbaar binnen 1 tot 2 weken na betaling

De Rotor One, geboren uit de samenwerking tussen Scatola Del Tempo en SwissKubiK, is een horlogeopwinder die Italiaanse elegantie en Zwitserse precisie combineert. Ontworpen voor veeleisende horlogeliefhebbers, biedt hij een optimale opwindoplossing dankzij zijn vooraf ingestelde programmering van 1800 rotaties per dag, in beide richtingen, terwijl hij volledig beschermd is tegen magnetische velden. Zijn exclusieve compatibiliteit met C2-alkalinebatterijen zorgt voor een opmerkelijke levensduur van drie jaar zonder frequente vervanging.

Het onderscheidende ontwerp van de Rotor One, geaccentueerd door de glanzend gepolijste bezel, ligt in de traditie van Scatola Del Tempo terwijl het het beroemde Swiss Made mechanisme van SwissKubiK incorporeert. De combinatie van robuust ABS en echt leer, beschikbaar in zeven aantrekkelijke tinten, voegt een vleugje verfijning toe aan dit onmisbare accessoire voor verzamelaars.

Naast zijn geavanceerde technische kenmerken, onderscheidt de Rotor One zich door zijn aanpasbaarheid. De verstelbare horlogehouder past perfect bij de maat van uw armband, waardoor een veilige bevestiging en efficiënte opwinding wordt gegarandeerd. Het onderhoud van uw horloge is nog nooit zo elegant en eenvoudig geweest.

Kortom, de Rotor One van Scatola Del Tempo - Zilver is meer dan een eenvoudige horlogeopwinder; het is een garantie voor kwaliteit, betrouwbaarheid en elegantie, ondersteund door een internationale garantie van drie jaar. Ervaar een ongeëvenaarde automatische horlogeopwinding met dit accessoire dat is ontworpen om lang mee te gaan.

CapacitéVoor 1 Horloge