Rotor One - Blauw/Rood Ring - Watch Winder voor 1 Horloge - Scatola Del Tempo & SwissKubik

530,00 €

Ontdek de Rotor One Blauw/Rood van Scatola Del Tempo, een watch winder voor automatische horloges met 1800 rotaties/dag, bidirectionele rotatie en anti-magnetische bescherming. Swiss Made door SwissKubiK, het biedt een batterijduur van 3 jaar met 2 C2-batterijen. Voorzien van een GMT Master "Pepsi" bezel, verkrijgbaar in 7 kleuren leer, en een internationale garantie van 3 jaar.

1 Item

Op voorraad

De Rotor One, geboren uit de samenwerking tussen Scatola Del Tempo en SwissKubiK, is een enkele watch winder die Italiaanse elegantie combineert met Zwitserse precisie. Ontworpen voor veeleisende horlogeliefhebbers, biedt het een optimale opwindsoplossing met zijn vooraf ingestelde 1800 rotaties per dag, bidirectionele rotatie en volledige anti-magnetische bescherming. De exclusieve compatibiliteit met C2-alkalinebatterijen zorgt voor een opmerkelijke levensduur van drie jaar zonder frequente vervanging.

Het onderscheidende ontwerp van de Rotor One, geaccentueerd door de GMT MasterII "Pepsi" bezel, is geworteld in de traditie van Scatola Del Tempo en bevat het gerenommeerde Swiss Made mechanisme van SwissKubiK. De combinatie van robuust ABS en echt leer, verkrijgbaar in zeven aantrekkelijke tinten, voegt een vleugje verfijning toe aan dit essentiële accessoire voor verzamelaars.

Naast de geavanceerde technische kenmerken, valt de Rotor One op door zijn aanpassingsvermogen. De verstelbare horlogesteun past perfect bij de grootte van uw band, wat zorgt voor een veilige bevestiging en efficiënt opwinden. Het onderhouden van uw horloge is nog nooit zo elegant en eenvoudig geweest.

Kortom, de Rotor One van Scatola Del Tempo - Blauw/Rood is meer dan alleen een watch winder; het is een garantie voor kwaliteit, betrouwbaarheid en elegantie, ondersteund door een internationale garantie van drie jaar. Ervaar ongeëvenaard automatisch horloge opwinden met dit accessoire dat is ontworpen om lang mee te gaan.

CapacitéVoor 1 Horloge