Rotor One - Zwarte Bezel - Horlogewinder voor 1 Horloge - Scatola Del Tempo & SwissKubiK

530,00 €

De Rotor One door Scatola Del Tempo - Zwart is een automatische horlogewinder met een programmering van 1800 rotaties per dag. Gemaakt in Zwitserland door SwissKubiK, het is antimagnetisch en werkt met twee C2 batterijen, wat een batterijlevensduur van 3 jaar biedt.

1 Item

Op voorraad

De Rotor One horlogewinder, een samenwerking tussen Scatola Del Tempo en SwissKubiK, combineert Italiaanse elegantie met Zwitserse precisie. Ontworpen voor veeleisende horlogeliefhebbers, is deze winder geprogrammeerd voor 1800 dagelijkse rotaties in beide richtingen en is ook beschermd tegen magnetische velden. De werking wordt gevoed door twee alkaline C2 batterijen voor een indrukwekkende drie jaar zonder frequente vervanging.

Voorzien van een GMT Master bezel en beschikbaar in zeven lederkleuren, combineert de Rotor One de duurzaamheid van ABS met de luxe van echt leder. De aanpasbare horlogeondersteuning past perfect bij uw horlogegrootte, wat zorgt voor een effectieve en veilige opwinding. Met zijn onderscheidende ontwerp en geavanceerde functies, is het een essentieel accessoire voor elke verzamelaar, ondersteund door een garantie van betrouwbaarheid en elegantie onder een driejarige internationale garantie.