PAUL DESIGN - Gentleman 3+5 - Horlogewinder: Elegantie & Functionaliteit

990,00 €

De PAUL DESIGN Gentleman 3+5 horlogewinder, in geschaduwd zwart hout met een gelakte afwerking en fluwelen interieur, biedt individuele opwinding voor 3 horloges en opslag voor nog eens 5. Voorzien van LED-verlichting, een spiegel en een AC-adapter. Inclusief 2 jaar garantie.

Leverbaar binnen 3 tot 4 weken na betaling

De PAUL DESIGN Gentleman 3+5 horlogewinder is een getuigenis van de passie en expertise van de heer Paul Chen in complexe horlogemechanismen. Afkomstig uit Guandong, China, en opgeleid in Singapore, leidde Chens opmerkelijke ontwerptalent tot het creëren van zijn eigen merk. Deze winder combineert functionaliteit met elegantie, gepresenteerd in geschaduwd zwart hout met vijf lagen lak voor een high-end afwerking en een premium fluwelen interieur. Het zorgt ervoor dat uw horloges zowel beschermd als stijlvol worden getoond.

Ontworpen voor de individuele opwinding van 3 horloges en opslag voor nog eens 5, de Gentleman 3+5 is uitgerust met moderne kenmerken zoals een glazen spiegel bovenop, LED-verlichting om uw horloges te accentueren, en een AC-adapter voor ononderbroken gebruik. Met afmetingen van 363x245x192 mm (LxBxH) en een gewicht van 6,5 kg, is het zowel compact als stabiel. De winder bevat stille en betrouwbare Japanse motoren, meerdere opwindprogramma's om aan verschillende horlogetypes tegemoet te komen, en een energie-efficiënte beweging, waardoor het een uitstekende keuze is voor de moderne gentleman. Een garantie van 2 jaar geeft gemoedsrust met betrekking tot de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

CapacitéVoor 3 Horloges