MasterBox 1 - Horlogewinder voor 1 Horloge - SwissKubik

690,00 €

Meer dan een doosje, de Masterbox automatische horlogewinder is een uitzonderlijk object dat hoge technologie en functionaliteit combineert. Ontworpen om de natuurlijke bewegingen van uw pols na te bootsen, zorgt het voor regelmatige rotatie en behoudt het mechanisme en de tandwielen van uw uurwerken. 

9 Items

Op voorraad

Uitgerust met geavanceerde technologie is het een onmisbaar accessoire voor alle liefhebbers van uitzonderlijke horloges. Een ware hulde aan de Zwitserse horloge-expertise, de Masterbox - 1 horloge draaiende doos is geprogrammeerd om de natuurlijke bewegingen van de pols na te bootsen en de rotor van uw horloge in beweging te houden. Dit zorgt voor een continue smering van de interne onderdelen van uw uurwerken en behoudt zo de levensduur van hun delicate mechanisme.

Evenzo heeft een automatisch opwindend mechanisch horloge de neiging om aan nauwkeurigheid te verliezen wanneer het niet wordt gedragen. Onze winders, door het kaliber in beweging te houden, zijn ware hoeders van de precisie van uw uurwerk. Met hun verfijnde ontwerp en de kinematica die wordt geboden door de rotatiecycli, verbeteren onze winders dynamisch de unieke esthetiek van uw automatische horloge.

Onze automatische horlogewinders zijn uitgerust met een stille, laag-magnetische en energiezuinige motor. Ze bieden een uitzonderlijke batterijduur van drie jaar, waardoor de kast bijvoorbeeld in een kluis kan worden geplaatst en gemakkelijk kan worden verplaatst.

Dankzij een speciale applicatie en een uniek programmeringssysteem op de Masterbox automatische horlogewinders kunnen het aantal omwentelingen en de draairichting worden ingesteld om precies te voldoen aan de behoeften van het horloge dat ze herbergen.

MAATGIDS

MAAT S - STANDAARD
Maximale armbanddiameter: 17,4 cm
Minimale armbanddiameter: 15,2 cm

MAAT L - GROOT

Maximale armbanddiameter: 19,5 cm
Minimale armbanddiameter: 16,3 cm


(Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie: contact@misterchrono.be)

Specificaties:

  • Afmetingen: 10x10x10 cm
  • Capaciteit: 1 horloge
  • Voeding: Elektrisch en/of LR14 batterijen / 1.5 V (C)
  • Garantie: 3 jaar
  • Programmering: Via USB Type-C en/of Bluetooth
  • Oorsprong: Zwitserland
  • Gewicht: 1.1 kg
CapacitéVoor 1 Horloge