MasterBox 4 - Horlogewinder voor 4 Horloges - SwissKubik

2 880,00 €

Veel meer dan een etui, de Masterbox 4 horlogewinder voor automatische horloges is een echt uitzonderlijk object dat hoge technologie en functionaliteit combineert. Ontworpen om de natuurlijke bewegingen van uw pols te simuleren, zorgt het voor een regelmatige rotatie die het mechanisme en de tandwielen van uw tijdwerken beschermt. Het is ontworpen om tot 4 horloges te bevatten.

Leverbaar binnen 2 tot 3 weken na betaling

  • Uitgerust met geavanceerde technologie, is het de onmisbare accessoire voor alle liefhebbers van uitzonderlijke horloges. Een waar eerbetoon aan Zwitsers horlogemakersvakmanschap, de Masterbox roterende doos - 4 horloges is geprogrammeerd om de natuurlijke bewegingen van de pols na te bootsen en de rotor van uw horloges in beweging te houden. Dit zorgt voor continue smering van de interne onderdelen van uw uurwerken, waardoor de levensduur van hun delicate mechanismen behouden blijft.

    Evenzo heeft een mechanisch automatisch opwindhorloge de neiging om in nauwkeurigheid te verliezen wanneer het niet wordt gedragen. Onze horlogewinders, door de kalibers in beweging te houden, zijn echte waarborgers van het behoud van de nauwkeurigheid van uw uurwerken. Met hun zorgvuldige ontwerp en de kinematica die door de rotatiecycli wordt geboden, bieden onze winders een dynamische verbetering van de unieke esthetiek van uw automatische horloges.

    Onze SwissKubik winders voor automatische horloges zijn uitgerust met een stille, laag-magnetische en energiezuinige motor. Ze bieden een uitzonderlijke batterijduur van drie jaar, waardoor de doos bijvoorbeeld in een kluis kan worden geplaatst en gemakkelijk kan worden verplaatst.

    Dankzij een speciale applicatie en een uniek programmeringssysteem op de Masterbox automatische horlogewinders, kunnen het aantal omwentelingen en de draairichting worden ingesteld om precies te voldoen aan de behoeften van de horloges die ze bevatten.

    MAATGIDS

    MAAT S - STANDAARD
    Maximale armbanddiameter: 17,4 cm
    Minimale armbanddiameter: 15,2 cm

    MAAT L - GROOT

    Maximale armbanddiameter: 19,5 cm
    Minimale armbanddiameter: 16,3 cm

    Specificaties:

    Afmetingen: 20x10x20 cm
    Capaciteit: 4 horloges
    Voeding: Elektrisch en/of LR14 / 1,5 V (C) batterijen
    Garantie: 3 jaar
    Programmering: Via USB Type-C en/of Bluetooth
    Oorsprong: Zwitserland
    Gewicht: 3,58 kg

CapacitéVoor 4 Horloges