StartBox 1 Beweging - Zwarte Opschrift - Horlogewinder voor 1 Horloge - SwissKubik

520,00 €

Voldoet aan de Zwitserse kwaliteitsnormen, de Startbox Beweging met Zwarte Opschrift horlogewinder van SwissKubik houdt uw automatische horloge in beweging. Zijn roterende motor simuleert polsbewegingen, waardoor het mechanisme niet vastloopt. Handgemaakt in Zwitserland, is het zowel functioneel als esthetisch, met een matte, zachte afwerking. 3 jaar garantie.

Leverbaar binnen 1 tot 2 weken na betaling

Voldoet aan de Zwitserse kwaliteitsnormen, de Startbox Beweging met Zwarte Opschrift horlogewinder is ontworpen om uw automatische horloge in beweging te houden wanneer u het niet draagt. De roterende motor simuleert polsbewegingen, waardoor het mechanisme niet vastloopt. Deze horlogewinder is zowel functioneel als esthetisch.

Handgemaakt in Zwitserland, de Startbox Soft Touch 1 horlogewinder in Wit is een eerbetoon aan Zwitserse vakmanschap en fijne horlogemakerij: een essentieel item voor liefhebbers van automatische horloges.

Tussen elke rotatiecyclus pauzeert de Startbox winder, waardoor de veer kan ontspannen: een belangrijke stap die zorgt voor optimaal onderhoud van het mechanisme.

Met zijn matte en zachte afwerking is het Soft Touch-materiaal ideaal om uw automatische horloges op een moderne manier te begeleiden.

(Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie: contact@misterchrono.be)

Maatgids

MAAT S - STANDAARD
Maximale armbanddiameter: 17,4 cm
Minimale armbanddiameter: 15,2 cm

MAAT L - GROOT
Maximale armbanddiameter: 19,5 cm
Minimale armbanddiameter: 16,3 cm

Materiaal: Soft Touch

Voeding: 2 LR14 / 1.5 V (C) batterijen

Afmetingen: 11x11x11 cm

Garantie: 3 jaar

Oorsprong: Zwitserland

Alimentationsur pile
CapacitéVoor 1 Horloge
Garantie3 Jaars