StartBox 1 - Watch Winder voor 1 Horloge - SwissKubik

420,00 €

De Startbox Soft Touch horlogewinder, die voldoet aan de "Swiss made" kwaliteitsnormen, houdt uw automatische horloge in beweging wanneer het niet wordt gedragen. Met een draaiende motor die polsbewegingen simuleert, voorkomt het dat het mechanisme vastloopt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze functionele en esthetische doos zorgt voor 1.200 rotaties per dag.

7 Items

Op voorraad

Voldoen aan de "Swiss made" kwaliteitsnormen, de Startbox Soft Touch watch winder is ontworpen om uw automatische horloge in beweging te houden wanneer u het niet draagt. Deze watch winder is zowel functioneel als esthetisch. Gemaakt van Zwitserse horloge-expertise, Startbox watch winders zijn echte metgezellen voor uw automatische horloges.

Door de natuurlijke bewegingen van de pols na te bootsen, zorgen onze automatische horlogewinders voor een continue smering van de interne onderdelen van uw uurwerken, waardoor de levensduur van hun delicate mechanismen behouden blijft. Evenzo heeft een automatisch opwindend mechanisch horloge de neiging nauwkeurigheid te verliezen wanneer het niet wordt gedragen. Onze winders, door het kaliber in beweging te houden, zijn echte hoeders van de nauwkeurigheid van uw uurwerk. Met hun verfijnde ontwerp en de kinematica die wordt geboden door de rotatiecycli, verbeteren onze winders dynamisch de unieke esthetiek van uw automatische horloge.

Geprogrammeerd om 1.200 rotaties per dag uit te voeren (600 met de klok mee, 600 tegen de klok in), nemen Startbox-winders een pauze tussen elke rotatiecyclus waarin de veer ontspant, waardoor een optimale onderhoud van het mechanisme wordt gegarandeerd. Mat en zacht aanvoelend, is de Soft Touch-afwerking het ideale materiaal om uw automatische horloges op een moderne manier te begeleiden.

Ontdek ons kleurenassortiment en kies het model dat uw horloges elke dag zal beschermen.

MAATGIDS

MAAT S - STANDAARD
Maximale armbanddiameter: 17,4 cm
Minimale armbanddiameter: 15,2 cm

MAAT L - GROOT

Maximale armbanddiameter: 19,5 cm
Minimale armbanddiameter: 16,3 cm


(Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie: contact@misterchrono.be)

Specificaties:

  • Materiaal: Soft Touch
  • Gewicht: 0.96 kg
  • Afmetingen: 11x11x11 cm
  • Capaciteit: 1 horloge
  • Voeding: 2 LR14 batterijen / 1.5 V (C)
  • Garantie: 3 jaar
  • Programmering: Nee
  • Oorsprong: Zwitserland
CapacitéVoor 1 Horloge