Baranil Horlogeband - LIC Leather - Zwart

105,00 €

Ontdek de LIC Leather-horlogebanden, met de hand gemaakt in Oostende, België sinds 1971. Elke leren band is gemaakt van edele leersoorten uit Frankrijk en Italië, en belichaamt kwaliteit en luxe. Verken de kalfsleren Baranil-collectie, bekend om zijn zachtheid en soepelheid, perfect voor een elegante en stijlvolle combinatie.

2 Items

Op voorraad

Sinds 1971 maakt LIC Leather met de hand leren horlogebanden in hun werkplaats in Oostende, België, met behulp van traditionele technieken. LIC Leather-banden zijn van de hoogste kwaliteit, gemaakt van uitsluitend de beste ledersoorten afkomstig van de meest prestigieuze leerlooierijen in Frankrijk en Italië.

De geschiedenis en passie van LIC Leather voor mooie kleuren, materialen en objecten komen tot uiting in leren banden die kwaliteit en luxe uitstralen.

De kalfsleren Baranil horlogebanden van LIC Leather gebruiken leer van een unieke Franse leerlooierij die zonder twijfel de beste kalfshuiden op de markt produceert. De banden in deze collectie hebben een glad oppervlak en staan bekend om hun zachtheid en soepelheid. De combinatie van eenvoud en karakter door een doorlopende steek toe te voegen aan een klassiek ontwerp. Een weelderige band, elegant op alle stijlen van horloges.

BoucleA Ardillon
MatièreKalfsleer
CouleurZwart