Gegranuleerd Apple Leer Horlogeband - LIC Leather - Zwart

105,00 €

Ontdek de Gegranuleerd Apple Leer horlogeband van LIC Leather. Gemaakt van residuen uit de appelindustrie, is deze 100% veganistische band een ecologische en luxueuze innovatie. LIC Leather, een Belgisch familiebedrijf sinds meer dan 50 jaar, creëert horlogebanden van de hoogste kwaliteit, met passie en vakmanschap.

2 Items

Op voorraad

De horlogebanden van appel leer worden gemaakt van residuen van de appelindustrie. Appelschillen, stelen en vezels worden tot een fijn poeder vermalen en gemengd met katoen, polyester en viscose. Met hun kurkvoering zijn deze banden 100% veganistisch.

LIC Leather is een familiebedrijf in Oostende, België, dat al meer dan 50 jaar streeft naar het maken van horlogebanden van de hoogste kwaliteit. De passie van LIC Leather voor materialen, mooie kleuren en fijne objecten wordt omgezet in de creatie van luxueuze schatten die uw horloges en uurwerken aanvullen.

De Gegranuleerd Apple Leer horlogeband is een platte band die het materiaal benadrukt en groot comfort biedt. De kleur van de stiksels komt overeen met de kleur van het gegranuleerde leer voor een sobere uitstraling die harmonieert met vele stijlen horloges: klassiek, modern, sportief of vintage.

BoucleA Ardillon
MatièreAppelleer
CouleurZwart