Sport Racing Horlogeband - Patina antraciet - LIC Leather

125,00 €

De Patina leren sport-racing band is een handgemaakt stuk uit België. De vintage en aardse uitstraling, gecombineerd met zorgvuldige stiksels en perforaties geïnspireerd op de jaren '70, maakt het een ideale keuze voor liefhebbers van retro horloges.

4 Items

Op voorraad

De Patina collectie valt op door zijn vintage en aardse uitstraling, waardoor elke band uniek en aantrekkelijk is. Gemaakt van buffelleer, is deze band gelooid met een grote hoeveelheid olie, wat het een gepatineerde uitstraling geeft. De stiksels rondom de randen van de band accentueren de retro stijl nog meer, herinnerend aan modellen uit de jaren '60 en '70.

Volledig met de hand gemaakt in Oostende, België, profiteert deze band van de expertise van meester ambachtslieden. Het is compatibel met alle horloges met rechte aanzetstukken, wat veel flexibiliteit biedt. De anti-allergische kalfslederen voering zorgt voor optimaal comfort en verlengt de levensduur van de band.

De microperforaties op de band zijn geïnspireerd op de perforaties op raceautoonderdelen uit de jaren '70, gebruikt om het gewicht te verminderen. Deze details zijn ook te vinden in racestoelen en handschoenen van coureurs, wat een vleugje authenticiteit en geschiedenis aan deze band toevoegt.

BoucleA Ardillon
MatièreKalfsleer
CouleurZwart