Vantage 18 Carbon - Horlogedoos voor 18 Horloges - Buben & Zorweg

BZ18VANTAGECARBO

2 480,00 €

De Vantage 18 Carbon horlogedoos van Buben & Zorweg, ontworpen voor 10 horloges, combineert technologische innovatie, elegant design en uitzonderlijke materialen. Handgemaakt met 10 lagen lak en hoogwaardig koolstofvezel, voorzien van een fijn zwart fluwelen interieur en een veiligheidsslot. Afmetingen: 35,7 x 24,4 x 9,3 cm.

1 Item

In stock.

De Vantage 18 Carbon horlogedoos van Buben & Zorweg is een hoogwaardig product van de Oostenrijkse fabrikant. Het vertegenwoordigt een perfecte symbiose van technologische innovatie, design, vakmanschap en uitzonderlijke materialen. Ontworpen om 18 horloges te bevatten, is deze doos met de hand vervaardigd met de grootste zorg.

Elke doos is bedekt met 10 lagen lak, wat zorgt voor een briljante en duurzame afwerking. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig koolstofvezel, wat zorgt voor zowel lichtheid als sterkte. Het fijne zwarte fluwelen interieur voegt een vleugje luxe toe terwijl het uw horloges beschermt tegen krassen.

Om de veiligheid van uw waardevolle horloges te garanderen, is de doos uitgerust met een stevig slot. De afmetingen van de doos zijn 40 x 35 x 9,3 cm, met een kussenbreedte van 48 mm, perfect om uw horloges op hun plaats te houden.

Productkenmerken:

  • Handgemaakte 18-horlogedoos met 10 lagen lak
  • Exclusief hoogwaardig koolstofvezel
  • Fijn zwart fluwelen interieur
  • Veiligheidsslot om uw horloges te beschermen
  • Afmetingen: 40 x 35 x 9,3 cm  (15.7 x 13.7 x 3.6 inches).
  • Kussenbreedte: 48 mm
CapacitéVoor 18 Horloges