Gentleman 10 - Horlogekist voor 10 Horloges - Paul Design

390,00 €

Ontdek de Gentleman 10 horlogedoos van Paul Design, ontworpen voor 10 horloges. Handgemaakt hout met 5 lagen hoogglanslak, voorzien van een hoogwaardig zwart fluwelen interieur. Afmetingen: 35,5x25,5x10,5 cm (LxDxH). Uitgerust met een drukknop en chromen scharnieren, perfect voor horlogeliefhebbers.

1 Item

Op voorraad

De Gentleman 10 horlogedoos van Paul Design is een uitzonderlijk stuk, vervaardigd voor de meest veeleisende horlogeverzamelaars. De oprichter, Paul Chen, werd geboren in de provincie Guangdong in China. Van jongs af aan ontwikkelde hij een passie voor ingewikkelde mechanismen. In 2003, tijdens zijn studie in Singapore, woonde hij verschillende luxe horlogebeursen bij. De kwaliteit en het hoge niveau van vakmanschap maakten indruk op hem en fascineerden hem, waardoor hij verder onderzoek deed naar de geheimen van automatische horloges. In 2007 trad hij toe tot Citimex International Pte Ltd, de grootste fabrikant van luxe horlogewinders in Zuidoost-Azië. Als ontwerper maakte zijn talent, toewijding en creativiteit indruk op de meest gerenommeerde horlogemakers.

Met deze ervaring besloot Paul Chen zijn eigen merk horlogewinders te lanceren. Hij gelooft sterk in de combinatie van hoogwaardige afwerking en materialen van topkwaliteit. Zijn doel is om zijn horlogewinders betaalbaar te maken voor alle horlogeliefhebbers.

De Gentleman 10 horlogedoos is verkrijgbaar in handgemaakt hout met vijf lagen hoogglanslak. Het zwarte fluwelen interieur is van uitzonderlijke kwaliteit. Kenmerken zijn onder andere:

  • Drukknop
  • Chromen scharnieren
  • Afmetingen: 35,5 x 25,5 x 10,5 cm (LxDxH)

CapacitéVoor 10 Horloges