Turbo Reeks - Kluis - Buben & Zorweg

BZTURBO

De TURBO-collectie, geïnspireerd  autosport, combineert progressief ontwerp met geavanceerde materialen. Beschikbaar in de uitvoeringen One-Tone, Two-Tone en Carbon, biedt deze reeks zowel veiligheid als stijl.

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte voorstel voor een kluis uit de TURBO-serie, inclusief het ontwerp, de levering, installatie : contact@misterchrono.be

Gelanceerd in 2021 vertegenwoordigt de TURBO-collectie van Buben & Zorweg een revolutie in de wereld van luxe kluizen. Geïnspireerd door de wereld van autosport, onderscheidt deze reeks zich door zijn gedurfde ontwerp en innovatieve materialen, zoals koolstoflaser voor een unieke esthetiek.

Ontwerp en Varianten
Beschikbaar in drie elegante afwerkingen - One-Tone, Two-Tone en de Carbon-editie - zorgt TURBO voor een perfecte integratie in elk prestigieus interieur. Elk model is een eerbetoon aan uitmuntendheid, beschikbaar in een scala aan levendige kleuren van oneindig zwart tot modern rood, waardoor ongeëvenaarde personalisatie mogelijk is.

Technische Kenmerken

  • Afmetingen en Gewicht: De afmetingen variëren van het TURBO S- tot het TURBO XXL-model, en bieden een verscheidenheid aan maten om aan alle behoeften te voldoen, met gewichten die variëren van 155 kg tot 845 kg, afhankelijk van de versie.
  • Veiligheid: Uitgerust met VdS I en III veiligheidsklassen, garandeert TURBO ongeëvenaarde bescherming, versterkt door een MONOCOQUE metalen lichaam, verstelbare roestvrijstalen voeten en een geavanceerd vergrendelingssysteem.
  • Esthetiek en Functionaliteit: De laden met glanzende koolstof voorkanten en het interieur in fijn zwart fluweel benadrukken Buben & Zorweg's toewijding aan Duitse ambachtelijke uitmuntendheid. Innovatieve LED-technologie met vervagingsfunctie voegt een vleugje elegantie toe.

Innovatie en Identiteit
TURBO is het nieuwste juweel in de progressieve ontwerpidentiteit van BUBEN&ZORWEG, die emotionele waarde combineert met innovatieve oplossingen. Met zijn roestvrijstalen kern en strakke aerodynamische lijnen is TURBO ontworpen om zowel prestaties als verbluffende esthetiek te leveren, en beschermt uw meest waardevolle bezittingen met ongeëvenaarde elegantie.

(Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie: contact@misterchrono.be)