2-Delige Nato Horlogeband - Kronokeeper - Zwart/grijs

19,90 €

Ontdek de zwart en grijs 2-delige nylon Nato-band met gesp van Kronokeeper: praktisch, duurzaam en stijlvol. Perfect voor het gemakkelijk veranderen van de look van uw horloge. Biedt comfort en levensduur.

4 Items

Op voorraad

De 2-delige Nato-band van Kronokeeper is het perfecte accessoire voor iedereen die zijn horloge wil personaliseren.

Oorspronkelijk ontworpen voor de behoeften van het Britse Ministerie van Defensie in 1973, voldoet deze nylon band aan de hoogste normen van sterkte en duurzaamheid. Nato-banden sierden de polsen van de Royal Navy en kwamen vervolgens in het burgerleven, waardoor ze essentieel werden om het uiterlijk van uw horloge met vertrouwen te veranderen.

Nato-banden zijn er in een veelvoud van kleuren en strepen, wat eindeloze combinaties en esthetische mogelijkheden biedt. Het is bijzonder geschikt voor vochtige omgevingen vanwege het strak geweven nylon, wat de degradatieproblemen voorkomt die vaak bij leer worden aangetroffen.

Deze band is voorzien van snelle veerstaven, die een eenvoudige en snelle installatie zonder het gebruik van gereedschap mogelijk maken. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat talloze opties biedt om het uiterlijk van uw horloge aan te passen. De gespen en lusjes van geborsteld roestvrij staal zijn nauwkeurig genaaid, wat zorgt voor een veilige bevestiging en een nette uitstraling.

BoucleA Ardillon
MatièreNylon
TypeIn twee delen & Snelle pompen
CouleurGrijs