Harsblok - Uurwerkbewegingen - Kronokeeper

69,00 €

Artistiek harsblok met echte horlogedelen, gemaakt door onze Franse horlogemakers. Het perfecte cadeau voor horlogeliefhebbers, ideaal voor het decoreren van bureaus, nachtkastjes of boekenplanken. Exclusief verkrijgbaar bij Misterchrono.

5 Items

Bent u een horlogeliefhebber en hebt u zich altijd afgevraagd hoeveel onderdelen er in een uurwerk zitten? Bent u geobsedeerd door horlogeafwerkingen en hebt u ze altijd van dichtbij willen bewonderen? KronoKeeper presenteert een collectie harsblokken met horlogebewegingen.

U kunt van dichtbij bewegingen van merken als Tissot, Eterna, Girard Perregaux, Zenith, IWC, Omega en vele anderen observeren. Zeker een cadeau om te geven of te houden. Het is het ideale cadeau voor alle horlogeliefhebbers. U kunt het op een bureau, nachtkastje, in een woonkamer of zelfs in een boekenplank plaatsen – als boekensteun (u heeft er natuurlijk twee voor nodig).

Dit zijn harsblokken van ongeveer twintig centimeter lang die horlogekalibers, onderdelen of wijzerplaten bevatten, meestal vintage, voor eeuwig bevroren in de tijd. Het object is prachtig. Het stelt u in staat elk tandwiel, plaat, veer, schroef, enz. te bewonderen. Kortom, alle onderdelen van een horlogebeweging.

Natuurlijk variëren de prijzen afhankelijk van wat ze bevatten... Een "explosie" van een Rolex-uurwerk zal duurder zijn dan die van een minder bekend merk. Exclusief verkrijgbaar bij Misterchrono.

Wijzerplaat Categorie:

  • Grote selectie vintage wijzerplaten

Klassieke Categorie:

  • Hilson, Tissot, Benrus, Universal, Eterna, Enicar, Angelus, Guen, Bulova

Mix Categorie:

  • Talrijke stukken voor een zeer artistieke uitstraling

Premium Categorie:

  • Longines, Ebel, Tissot, Girard Perregaux, Eterna, Hamilton

Elite Categorie:

  • Jaeger-LeCoultre, Girard Perregaux, Blancpain, Zenith, IWC, Omega

Afmetingen: 60 x 60 x 160 mm

Als u een speciaal horlogeuurwerk of een speciale creatie wilt, neem dan contact met ons op via contact@misterchrono.be