Reinigingsset voor Leer en Metaal Horlogebandjes - KronoKeeper

KK-SBCK

38,00 €

Ontdek de KronoKeeper reinigingsset voor horlogebandjes van leer en metaal. Compleet en praktisch, inclusief alles wat nodig is voor optimaal onderhoud van uw bandjes, met gereedschap ontworpen om te reinigen, te polijsten en te onderhouden. Houd uw bandjes onberispelijk en verleng gemakkelijk hun levensduur met deze essentiële set.

Leverbaar binnen 6 tot 10 weken na betaling

De KronoKeeper reinigingsset is het perfecte accessoire voor alle horlogeliefhebbers die hun leren en metalen bandjes in perfecte staat willen houden. Deze uitgebreide set is verpakt in een met rits afsluitbare nylon tas, gemakkelijk mee te nemen, en bevat een microvezeldoek om stof te verwijderen, een 10x vergrootglas om elk detail nauwkeurig te inspecteren, een zachte borstel voor diepe reiniging en een Cape Cod® polijstdoek voor glanzende afwerkingen. Het bevat ook een metalen aerosolreiniger, reinigingsstokjes voor moeilijk bereikbare gebieden en een ledercrème die uw bandjes voedt en beschermt.

Eenvoudig en effectief in gebruik, spuit de reiniger op het bandje, laat het werken, dan spoelen. Dit proces zorgt voor een onberispelijke netheid en een verzorgd uiterlijk van uw horloges, waardoor hun waarde en esthetiek behouden blijven.