Manchetknopen - Batman GMT - Uriel Geneqt

UG GMT Batman

139,00 €

Uriel Geneqt presenteert de Pepsi GMT manchetknopen, geïnspireerd door iconische Zwitserse GMT-horloges.
Gemaakt van 316L roestvrij staal, deze functionele manchetknopen hebben een hoogwaardige Japanse quartz uurwerk, lichtgevende wijzers en markeringen, mineraalglas en zijn waterbestendig tot 3ATM.

1 Item

Op voorraad

Uriel Geneqt presenteert de nieuwste manchetknopen voor horlogeliefhebbers. Deze serie biedt de look en stijl van iconische GMT-horloges van de meest herkenbare en beroemde Zwitserse horlogemerken, in een volledig functioneel miniatuurhorloge.

De bezel met zijn 24-uurs stijl heeft direct herkenbare kleuren. De achterkant van elk manchetknopen is gegraveerd met "HOME" of "AWAY", zodat elke manchetknopen kan worden ingesteld op lokale tijd en thuistijd.

Ze zijn gemaakt van 316L roestvrij staal en zijn uitgerust met een hoogwaardige Japanse quartz uurwerk met een batterijduur van 3 tot 4 jaar, volledig lichtgevende wijzers en markeringen, mineraalglas en zijn zelfs waterbestendig tot 3ATM.

Verkrijgbaar in een reeks van 6 verschillende stijlen: Coca (zwart/rood), Pepsi (rood/blauw), Batman (zwart/blauw), Rootbeer (bruin/goud met bruine wijzerplaat), zwart met zwarte wijzerplaat, en zwart met groene wijzerplaat (in een goud PVD-gecoate kast).

Afmetingen: 21 mm x 7,5 mm.
Miyota 5y20 quartz uurwerk
Lichtgevende wijzers en markeringen
Mineraalglas
Waterbestendigheid: 3ATM
Gewicht: 0,2kg
Garantie: 12 maanden