Armband - Pepsi Bezel - 25 Hours

25H-Pepsi

69,00 €

Ontdek de "Pepsi Bezel" armband van 25 Hours, een eerbetoon aan vintage horlogemakerij. Deze iconische armband is geïnspireerd op de onderscheidende ontwerpen van beroemde sporthorloges, met een 28 mm bezel van roestvrij staal en gekleurd geanodiseerd aluminium, op een verstelbaar gevlochten nylon koord.

1 Item

Op voorraad

Het merk 25 Hours brengt een eerbetoon aan de vintage horlogemakerij met deze iconische bezel-stijl armbanden. Deze nieuwe armbanden gebruiken "standaard" typografie en kleuren, zodat elke drager zich het verhaal achter deze iconische symbolen kan voorstellen.

De ontwerpen van de beroemdste sporthorloges volgden een zeer onderscheidende en herkenbare code, of het nu een dual time zone horloge was, een duikinstrument, of een chronometer met een draaibare of vaste bezel. Deze kenmerken zijn terug te vinden in onze "Pepsi Bezel" armbanden, waardoor er een sterke verbinding ontstaat met de geschiedenis van de horlogemakerij.

De "bezel" van onze armband heeft een diameter van 28 mm, gemaakt van roestvrij staal met een gekleurd geanodiseerd aluminium inzetstuk. Hij hangt aan een verstelbaar gevlochten nylon koord, wat zorgt voor comfort en aanpasbaarheid voor elke pols. Deze armband is niet alleen een modeaccessoire, maar ook een eerbetoon aan de meest iconische sporthorloges.