Rubberen Band met Vlindersluiting - Kronokeeper - Zwart

79,00 €

De zwart verstelbare KronoKeeper-band, gemaakt van duurzaam en flexibel FKM-rubber, is een uitstekende keuze voor elke horlogeliefhebber. Verstelbaar en comfortabel, het past zich aan polsen van 15 tot 20 cm aan. De roestvrijstalen vouwsluiting zorgt voor een veilige bevestiging. Bestand tegen hoge temperaturen en chemicaliën, biedt het een waterbestendig alternatief voor stalen bandjes.

3 Items

op voorraad

Het zwart verstelbare KronoKeeper-rubberbandje is perfect voor wie comfort voorop stelt. Gemaakt van duurzaam en flexibel FKM-rubber, past het zich gemakkelijk aan de pols aan zonder te plakken of te glijden. In tegenstelling tot siliconen hoopt het geen stof op en is het zachter dan natuurlijk rubber of TPU. Volledig waterdicht biedt het een zeer comfortabel alternatief voor een roestvrijstalen bandje.

De snijlijnen maken het gemakkelijk om aan te passen voor polsen van 15 tot 20 cm.

Uitgerust met snelle veerbars, ook wel bekend als flash, presto of easy bars, die eenvoudige en gereedschapsloze bandinstallatie mogelijk maken op elk type horloge.

De KronoKeeper roestvrijstalen vouwsluiting met een volledig geborstelde afwerking zorgt voor een veilige bevestiging met zijn robuuste veerstang.

FKM-rubber is een gefluoreerd synthetisch rubber dat een uitstekende weerstand biedt tegen hoge temperaturen (tot 250°C continu), agressieve chemicaliën, smeermiddelen, oplosmiddelen en brandstoffen. Het heeft ook uitstekende mechanische eigenschappen en is bestand tegen veroudering.

MatièreRubber
TypeStalen gesp
CouleurZwart