Geïntegreerde KronoKeeper Rubberen Band - groen

59,00 €

Kies voor functionele elegantie met de geïntegreerde KronoKeeper groen rubberen band, perfect ontworpen om tussen de hoorns van uw horloge te passen. Gemaakt van duurzaam FKM-rubber, biedt het optimale weerstand en ongeëvenaard comfort.

1 Item

Op voorraad

De geïntegreerde rubberen band van KronoKeeper is de ideale oplossing voor wie stijl en prestatie wil combineren.

Speciaal ontworpen om nauwkeurig in de kast van het horloge te passen, zorgt zijn gebogen profiel voor een perfecte integratie zonder stijlverlies. FKM-rubber, een synthetisch materiaal bekend om zijn hoge dichtheid en zachte aanraking, weerstaat extreme omstandigheden, waaronder hoge temperaturen, vochtigheid en verschillende chemicaliën.

Dit materiaal wordt geprefereerd in de aerospace en nautische industrieën vanwege zijn duurzaamheid en weerstand tegen stof en water. De band plakt niet, glijdt niet en presteert beter dan silicone en TPU qua flexibiliteit en stofafstotendheid. Volledig onderdompelbaar, het is een comfortabel alternatief voor roestvrijstalen armbanden.

Uitgerust met een stevige 18 mm roestvrijstalen doornsluiting met een geborstelde afwerking voor extra veiligheid. Met een standaardlengte van 125/75 mm en geschikt voor horloges met een kastbreedte van 22 mm, is deze band het ultieme accessoire voor uw horloge.

MatièreRubber
CouleurGroen
StyleSport