Maanfase Etui voor 2 Horloges - Handgemaakt in Leer en Microvezel

267,00 €

Ontdek de Maanfase Etui voor 2 horloges, handgemaakt in donkerbruin koeienleer en microvezel, biedt optimale bescherming met drukknoopsluiting. Afmetingen: 10,5x15,8x7cm, gewicht 250g. Ton-sur-ton stiksels zorgen voor elegantie en duurzaamheid.

4 Items

Op voorraad

De Maanfase Etui voor 2 horloges combineert traditie en elegantie met zijn handgemaakte vakmanschap. Het exterieur is gemaakt van donkerbruin generfd koeienleer, behandeld met semi-vegetaal looien voor uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Het interieur is bekleed met donkerbruine chamitex microvezel, zacht voor de aanraking en beschermend tegen krassen. De MDF-structuur biedt een onwrikbare stevigheid, terwijl de sluiting wordt beveiligd met praktische drukknopen. Ton-sur-ton stiksels voegen een nette en harmonieuze afwerking toe. Met afmetingen van 10,5 x 15,8 x 7 cm en een gewicht van 250 gr, is deze etui perfect voor het veilig tentoonstellen van uw horloges met stijl.

Het kwaliteitshalsteken dient als garantielabel, waarbij de authenticiteit en superieure kwaliteit van dit essentiële accessoire voor horlogeliefhebbers wordt gecertificeerd.

CapacitéVoor 2 Horloges