Phase De Lune 3 - Kist voor 3 horloges - Leer

350,00 €

"Phase De Lune" koffer voor 3 horloges in generfd koeienleer. Koningsblauwe microvezel binnenkant, bijpassende stiksels. Traditioneel vakmanschap, drukknopsluiting. 10,5x22,8x7cm, 345g.

5 Items

Op voorraad

Ontdek de "Phase De Lune" horlogekoffer, een elegante keuze voor het opbergen en beschermen van uw kostbare horloges. Ontworpen voor maximaal 3 horloges, combineert deze koffer traditie met moderniteit door zijn handgemaakte vakmanschap en materialen van hoge kwaliteit.

De buitenkant is vervaardigd uit echt marineblauw generfd koeienleer, verkregen door milieuvriendelijk semi-vegetarisch looien. De binnenkant, zacht voor de aanraking, is gemaakt van koningsblauwe chamitex microvezel, die uw horloges beschermt tegen krassen. De stiksels zijn zorgvuldig uitgevoerd in koningsblauw, perfect harmoniërend met het leer.

De structuur van de koffer is gemaakt van stevig MDF, wat een solide bescherming biedt, terwijl de drukknopsluiting het gemakkelijk maakt om te openen en sluiten. Met een kwaliteitskeurmerk als garantielabel combineert deze koffer functionaliteit met esthetische aantrekkingskracht.

Met precieze afmetingen van 10,5 x 22,8 x 7 cm en een gewicht van 345 g, is deze koffer niet alleen praktisch voor thuisopslag maar ook ideaal voor reizen, en zorgt voor veiligheid en elegantie voor uw horloges.

CapacitéVoor 3 Horloges