"Phase De Lune" Leren Horlogekoffer voor 4 Horloges - Donkerbruin

457,00 €

"Phase De Lune" koffer voor 4 horloges, in donkerbruin generfd koeienleer. Bijpassend microfiber interieur, ton-sur-ton stiksels. Handgemaakt, drukknoopsluiting. 10,5x30,5x7cm, 480g.

5 Items

Op voorraad

De "Phase De Lune" horlogekoffer voor 4 horloges staat voor elegantie en functionaliteit, perfect voor verzamelaars die hun horloges onderscheidend willen beschermen en presenteren. Handgemaakt volgens traditionele technieken, deze koffer heeft een buitenkant van donkerbruin generfd koeienleer, verkregen door milieuvriendelijk semi-vegetarisch looien.

Het interieur, zorgvuldig ontworpen in donkerbruin chamitex microfiber, biedt optimale bescherming tegen krassen, terwijl de MDF-structuur sterkte en duurzaamheid garandeert. Drukknoops zijn aanwezig voor gemakkelijke opening en sluiting, waardoor uw horloges veilig worden gehuisvest.

Ton-sur-ton stiksels voltooien de verfijnde esthetiek van deze koffer, waardoor het niet alleen een praktische keuze is voor thuisopslag maar ook een ideale reisgenoot. Met afmetingen van 10,5 x 30,5 x 7 cm en een gewicht van 480 g, is het perfect voor het houden van vier horloges van elk merk of stijl.

CapacitéVoor 4 Horloges