Horlogepouch voor 3 Horloges - Ploumanac’h - Leer - Avel & Men.

199,00 €

De PLOUMANAC’H AVEL & MEN marmot, gemaakt van volnerfleer met een katoenen voering, is de ideale metgezel voor de reizende horlogeliefhebber. Beschikbaar in 6 verschillende kleuren, biedt het opbergruimte voor 3 horloges, met een elegante sluiting geïnspireerd door zeemanstouwen

3 Items

Op voorraad

De PLOUMANAC’H Avel & Men horloge-etui is de uitgelezen keuze voor horlogeliefhebbers die elegantie en bescherming willen combineren. Vervaardigd uit volnerfleer met een katoenen voering en technisch koord, is het gemaakt om lang mee te gaan. Beschikbaar in verschillende kleuren - Marine, Bordeauxrood en Beige - kunt u de kleur kiezen die het beste bij u past. Met compartimenten voor 3 tot 6 horloges of chronografen en beveiligd met een platte knoop, blijven uw kostbare tijdwaarnemers goed beschermd. Elke etui wordt geleverd in een elegant geborduurd zakje, wat een luxe touch aan de presentatie toevoegt.

Agnès en Xavier Broise, oprichters van Avel & Men, brengen met hun merk een ode aan hun Bretonse wortels. Geïnspireerd door zeilen en de liefde voor de zee, hebben zij deze passie in hun luxe creaties verwerkt. Het merk heeft een duidelijke identiteit ontwikkeld, erkend voor zijn kwaliteit en zee-geïnspireerd ontwerp. Avel & Men belichaamt de ontmoeting van elegantie en avontuur, een levend eerbetoon aan Bretagne en zijn natuurlijke elementen.

CapacitéVoor 3 Horloges