Valigetta 4 - Reiskistje voor 4 horloges - Leer - Scatola del Tempo

645,00 €

Valigetta 4 van Scatola del Tempo, reisetui in fijnste Italiaans kalfsleer voor 4 oversized horloges. Chroom sluiting, handgemaakt in Italië. Zwart, chocolade, kastanje, tweekleurig. 8,5x30x14cm, 0,8kg.

2 Items

Op voorraad

De Valigetta 4 van Scatola del Tempo belichaamt luxe en functionaliteit voor de moderne reiziger. Speciaal ontworpen om tot 4 oversized horloges (diameter met kroon tot 56 mm) te bevatten, is deze koffer gemaakt van het fijnste Italiaanse kalfsleer, en biedt zo elegante en stevige bescherming voor uw waardevolle horloges.

Elk detail van de Valigetta 4 is zorgvuldig overwogen, van de selectie van het leer tot de chromen sluiting die een veilige sluiting garandeert. Volledig handgemaakt in Italië, deze koffer is een getuigenis van Scatola del Tempo's toewijding aan ambachtelijke uitmuntendheid en verfijnd ontwerp.

Beschikbaar in verschillende elegante afwerkingen - zwart, chocolade, kastanje, en een tweekleurige versie die chocolade en kastanje combineert - voegt het een onderscheidende stijl toe aan elke ensemble. Met afmetingen van 8,5 cm x 30 cm x 14 cm en een gewicht van slechts 0,8 kg, is de Valigetta 4 zowel praktisch als aantrekkelijk, en zorgt voor de veiligheid en draagbaarheid van uw horloges tijdens reizen.

CapacitéVoor 4 Horloges