Valigetta 8 - Reiskistje voor 8 horloges - Leer - Scatola del Tempo

925,00 €

Valigetta 8 van Scatola del Tempo, reisetui in leer voor 8 oversized horloges. Fijnste Italiaans kalfsleer, chromen sluiting, handgemaakt in Italië. Zwart, chocolade, bruin. 9x30,5x25,5cm, 1,3kg.

2 Items

Op voorraad

De Valigetta 8 reisetui van Scatola del Tempo biedt een luxe en veilige opbergoplossing voor horlogeverzamelaars. Ontworpen om tot 8 oversized horloges (diameter met kroon tot 56 mm) te herbergen, combineert deze koffer elegantie, functionaliteit en bescherming.

Vervaardigd uit het fijnste Italiaanse kalfsleer, belichaamt de Valigetta 8 authentiek Italiaans vakmanschap, met minutieuze aandacht voor elk detail. De chromen sluiting voegt niet alleen een vleugje elegantie toe maar zorgt ook voor een veilige afsluiting voor uw kostbare tijdmetingen.

Beschikbaar in zwart, chocolade en bruin, biedt deze koffer een verscheidenheid aan keuzes om bij uw persoonlijke stijl te passen. Met afmetingen van 9 cm x 30,5 cm x 25,5 cm en een gewicht van 1,3 kg, balanceert het optimaal draagbaarheid en capaciteit, waardoor het transport van uw horloges zowel praktisch als stijlvol is.

CapacitéVoor 8 Horloges