Valigetta 16 - Reiskistje voor 16 horloges - Leer - Scatola del Tempo

1 495,00 €

Valigetta 16 van Scatola del Tempo, luxueuze lederen koffer voor 16 oversized horloges. Italiaans kalfsleer, dubbele combinatiesloten, handgemaakt in Italië. Zwart, chocolade, kastanje, tweekleurig. 14,5x34,5x24cm, 3,2kg.

2 Items

Op voorraad

De Valigetta 16 reiskoffer van Scatola del Tempo staat voor het toppunt van luxe en bescherming voor horlogeliefhebbers. Ontworpen om tot 16 oversized horloges (diameter met kroon tot 56 mm) te bevatten, combineert deze koffer verfijnde esthetiek met uitzonderlijke functionaliteit.

Vervaardigd uit het fijnste Italiaanse kalfsleer, biedt de Valigetta 16 ongeëvenaarde duurzaamheid en elegante bescherming voor uw horloges, dankzij de chromen dubbele combinatiesloten die maximale beveiliging garanderen. Elke helft van de koffer bevat een verwijderbare lederen hoes, wat zorgt voor flexibele organisatie en extra bescherming voor elk uurwerk.

Beschikbaar in een scala aan verfijnde kleuren - zwart, chocolade, kastanje - evenals unieke tweekleurige combinaties (chocolade/kastanje of grijs/oranje), onderscheidt de Valigetta 16 zich door zijn stijl en elegantie. Volledig met de hand gemaakt in Italië, belichaamt deze koffer het ultieme in ambachtelijke vakmanschap.

Met afmetingen van 14,5 cm x 34,5 cm x 24 cm plus handvatten en een gewicht van 3,2 kg, is de Valigetta 16 ontworpen voor veeleisende verzamelaars die op zoek zijn naar een praktische, maar weelderige opberg- en transportoplossing voor hun horloges.

CapacitéVoor 16 Horloges