Waterdichte Koffer van KronoKeeper voor 15 Horloges

129,00 €

De waterdichte koffer van KronoKeeper voor 15 horloges biedt optimale bescherming voor uw collectie. Gemaakt van versterkte composiethars en uitgerust met geavanceerde functies, het zorgt voor veiligheid tegen water, stof en schokken.

1 Item

Op voorraad

Bescherm uw waardevolle collectie met de waterdichte koffer van KronoKeeper, ontworpen om tot 15 horloges te bevatten. Deze koffer combineert sterkte en functionaliteit, dankzij de constructie van vezelversterkte composiethars en roestvrijstalen scharnieren. Het interieur is voorzien van speciaal schuim, met individuele compartimenten en kussens voor elk horloge, die maximale bescherming bieden tegen krassen en schokken. De kussens, afmetingen 57 x 45 mm, zorgen ervoor dat uw horloges perfect vastzitten. Waterdicht, luchtdicht en stofdicht, deze koffer bevat ook een automatische drukvereffeningsklep om atmosferische drukveranderingen te reguleren, waardoor het ideaal is voor vliegreizen.

Ontworpen om schokbestendig, lichtgewicht en duurzaam te zijn, kan het worden beveiligd met een hangslot voor totale gemoedsrust.

Afmetingen: 390 × 285 × 120 mm.

CapacitéVoor 15 Horloges