Valigetta 32 - Reiskistje voor 32 horloges - Leer - Scatola del Tempo"

2 950,00 €

Valigetta 32 van Scatola del Tempo, reiskoffer in leer voor 32 oversized horloges. Fijnste Italiaans kalfsleer, dubbele combinatiesloten, zwart/tweekleurig. 14,5x58x25,5cm, 8kg.

Leverbaar binnen 3 tot 4 weken na betaling

De Valigetta 32 van Scatola del Tempo herdefinieert luxe en veiligheid voor het transporteren van horlogecollecties. Ontworpen om tot 32 oversized horloges (diameter met kroon tot 56 mm) te herbergen, deze koffer van het fijnste Italiaanse kalfsleer is het toonbeeld van elegantie en bescherming.

Elk detail is ontworpen om maximale veiligheid en een foutloze presentatie te bieden: chromen dubbele combinatiesloten zorgen voor de veiligheid van de horloges, terwijl verwijderbare lederen hoezen in elke helft van de koffer zorgen voor aanpasbare bescherming en organisatie.

Volledig met de hand gemaakt in Italië, toont de Valigetta 32 vakmanschap en aandacht voor detail. Beschikbaar in zwart en een tweekleurige optie van chocolade/kastanje, past het perfect bij elke persoonlijke stijl of interieur.

Met een gewicht van 8 kg en afmetingen van 14,5 cm x 58 cm x 25,5 cm plus handvat, vertegenwoordigt deze koffer een ideale opslag- en transportoplossing voor serieuze verzamelaars en horlogeliefhebbers die het beste eisen voor hun kostbare tijdmetingen.

CapacitéVoor 32 Horloges