Karoni Reisetui voor 6 Horloges - KronoKeeper | Echt Leer

239,00 €

Ontdek de Karoni reisetui voor 6 horloges van KronoKeeper. Gemaakt van echt leer en suède, beschermt deze harde koffer uw horloges tegen krassen en stoten. Geschikt voor alle soorten, merken en horloge stijlen tot 55 mm. Verkrijgbaar in Blauw/Grijs, Groen/Beige, Camel/Bordeaux

2 Items

Op voorraad

 De Karoni reisetui van KronoKeeper, vervaardigd uit echt leer met een suède binnenzijde, biedt de perfecte oplossing voor het dragen en beschermen van tot 6 horloges tijdens reizen of voor thuisopslag. De lederen buitenkant zorgt voor optimale bescherming, terwijl de zachte suède binnenkant veiligheid biedt tegen krassen en stoten. Dit model is universeel, geschikt voor alle geslachten, merken en stijlen van horloges met een diameter tot 55 mm. Het lichtgewicht en compact formaat (22.3x17x7.5cm) maken het een uitstekende keuze voor weekenduitjes, zakenreizen of simpelweg voor het veilig bewaren van uw kostbare horloges en accessoires.

Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren: Blauw/Grijs, Groen/Beige, Camel/Bordeaux, de Karoni etui is een must-have voor horlogeliefhebbers.

CapacitéVoor 6 Horloges