Tiboulen - Kist voor 8 horloges - Leer - KronoKeeper

329,00 €

Reisetui KronoKeeper voor 8 horloges, in echt leer en suède interieur. Beschermt tegen krassen/schokken. Ideaal voor reizen of opbergen. Verschillende kleuren. 22.3x17x7.5cm.

3 Items

En stock

Maak kennis met de TIBOULEN reisetui van KronoKeeper, speciaal ontworpen voor horlogeliefhebbers. Deze etui biedt een veilige plek voor maximaal 8 horloges, en combineert elegantie met bescherming. Gemaakt van echt leer met een zacht suède interieur, zorgt het voor de veiligheid van uw horloges tegen krassen en schokken tijdens het reizen of gewoon voor thuisopslag.

De stevige buitenkant, bekleed met leer, maakt deze etui draagbaar terwijl het optimale bescherming biedt. Het suède interieur biedt een zachte aanraking, ideaal om luxe horloges in topconditie te houden. Compatibel met alle horlogemerken en stijlen, voor zowel mannen als vrouwen, deze etui komt in verschillende elegante kleuren: Blauw/Grijs, Groen/Beige, Camel/Bordeaux.

Licht en compact, met afmetingen van 22.3x17x7.5 cm en een kussenbreedte van 50 mm, is het perfect voor weekenduitjes, zakenreizen of elegante opslag van uw horloges en accessoires. Geleverd in een elegante geschenkdoos, is het de ideale keuze voor veeleisende horlogeliefhebbers.

CapacitéVoor 8 Horloges