Nitro Case 4 - Reisetui voor 4 horloges - Leer - Buben & Zorweg

BZTNNC4

480,00 €

Buben & Zorweg Nitro Case 4 reisetui voor 4 horloges. Stevig ontwerp in hoogwaardig leer, zwart fluwelen interieur, veilig openingsmechanisme.

1 Item

Op voorraad

De Buben & Zorweg Nitro Case 4 reisetui belichaamt luxe en functionaliteit voor het veilig vervoeren van uw horloges. Afkomstig van de gerenommeerde Oostenrijkse fabrikant Buben Zorweg, toont deze koffer een perfecte symbiose van technologische innovatie, uitzonderlijk ontwerp, ambachtelijke vakmanschap en superieure materialen.

Specifiek ontworpen om tot 4 horloges te bevatten, biedt de Nitro Case 4 optimale bescherming dankzij zijn stevige structuur. Het hoogwaardige leer dat het bedekt getuigt van een toewijding aan luxe en duurzaamheid, terwijl het veilige openingsmechanisme zorgt dat uw kostbare tijdmetingen zowel toegankelijk als beschermd zijn.

Het interieur, bekleed met fijn zwart fluweel, zorgt ervoor dat elk horloge op een zachte ondergrond rust, waardoor ze beschermd worden tegen krassen en stoten. Het elegante ontwerp en de praktische bruikbaarheid van de koffer maken het een onmisbare reisgenoot voor kieskeurige horlogeverzamelaars en liefhebbers.

CapacitéVoor 4 Horloges