Horlogepouch voor 6 Horloges - Cannes - Leer - Avel & Men

249,00 €

De CANNES AVEL & MEN horlogepouch, gemaakt van volnerfleer met een katoenen voering, is de ideale metgezel voor de reizende horlogeliefhebber. Beschikbaar in 5 verschillende kleuren, biedt het plaats aan 6 horloges, met een elegante sluiting geïnspireerd door zeemanstouwen.

3 Items

Op voorraad

De CANNES AVEL & MEN horlogepouch is ontworpen voor reizigers en horlogeliefhebbers die elegantie en functionaliteit willen combineren.

Vervaardigd uit volnerf getrommeld leer met een katoenen voering en technisch touwwerk, deze pouch is verkrijgbaar in 5 chique kleuren: Marineblauw, Rood, Oranje, Camel en Zwart. Het kan tot 6 horloges of chronografen herbergen, beschermd onder een flap en beveiligd met een platte knoop. De pouch wordt geleverd in een geborduurde tas, die de luxe en aandacht voor detail weerspiegelt die kenmerkend zijn voor Avel & Men.

Opgericht door Agnès en Xavier Broise, geïnspireerd door hun Bretonse erfgoed en hun passie voor zeilen, symboliseert Avel & Men de ontmoeting van luxe, traditie en liefde voor de zee.

CapacitéVoor 6 Horloges